Tuesday, February 26, 2008

ABUpower de IRONMAN

Swim 01:59:27
T1 00:10:21
Bike 06:38:39
T2 00:15:50
Run 06:23:16
Total 15:27:31
Position 353th/425

21 comments:

Saiful Kodi said...

Tahniah!! AbuPelikan dah jadi IM

Abu Soffian said...

Terima kasih SaifulKODI...ahad ni kita g sepang ye

Mohd Shazly Khan said...

hats off bro.. u da man

Ali said...

adik beradik kuat!! Well done Abu!!

Zailan said...

tahniah to the abu brothers...korang dua mmg alien

Dancing Ciken said...

congrats kodok! ternyata power

Tey said...

congrate bro...same as cchoo bros..cinya strong...!!

Stupe said...

clap clap clap!!!

Gila laju ko cycle.
:)

kev said...

Power siot! Congrats!

tryathlete said...

Well done! Abu Memang power!

Yusran said...

We DID IT BRO!!!! IM 2009 kat LGK kena shave 1hr....jgn cakap banyak..kalau tidak tak dapat masuk Faris Al-Sultan Training Camp...tapi kita kena gi jumpa dia kat Munchen...IM Training im Garmisch Partenkirchen

zebrallini said...

GOOD JOB IRONMAN!!!

from badan bulat to Ironman ... sapa sangka :) I salute you

I still remember that day kat Uniten you both brothers tanya "Boleh ker kitaorang nak buat Ironman?" N I could see that desire in ur eyes ... remember that day? from there aku dah tau korang mesti boleh finish ponya

Ironman is peanuts ... jom buat lagik? heheheh

bola2api said...

congrats AbuPower!!

@FaD said...

congrate to Abu power!!
tahniah bro..da jadi ironman!

Abu Soffian said...

Shazly...Aku teruja tengok semangat ko..I salute U.

Ali...TQ. Bila boleh kita tarining sama ni?

Zailan King...TQ. Wah mana lagi hebat..Alien ka Mutant ka?

Jaja...Tentunya bangga dgn Kodok's

Tey Sifu...TQ for everythings. I kena belanja U makan la. Bila U free?

Stupe..I salute U. U lagi laju la

Kev....TQ bro

Ariff...TQ bro. Ko memang meletop

Yusran...Guten Tag. Next year aku nak kejar ko. Dapat ke jar je..tapi tak dapat potong.

Azwar...Kopun sama aku nak kejar ko. Ko jangan le laju sangat.

Aini...Bila nak belanja aku makan ni?

@fad...pas ni jom pi berenang pulak

Belacak said...

Kongrat bro...

Rasa teruja nak juin IM 09. See u there

bola2api said...

weh.. aku nampak kau punya support car.. van dgn wife n adik kau yg sorang lagi tuh.. bakal IM tahun depan hehe

Abu Soffian said...

Belacak...apa lagi jom la p training sama

Aini....ko ni memang hebat..nampak je ko

haza said...

Congrats Ironman Power!

Ali said...

training? huhu...insyaallah group ride akan datang ni.

Abu Soffian said...

haza...Powerfull mother. KLIM masuk tak?

Ali...apa kata kita kayuh lepas mengundi?