Thursday, May 3, 2007

Training lagi

First time kayuh gi Kuala Klawang. Aiyaa...wanna to cry la...tapi best. Bacin, Azwar, Dicky n Saiful....U all memang power la. Kalau sapa2 baca report kat blog Bacin tu jangan percaya. Sesungguhnya Bacin tu memang power. Suka sangat buat Breakaway. Macam nak tercabut tulang nak kejar Bacin, IM Azwar n Raja Bukit Saiful. Dicky pun handal jugak. Walaupun dia sakit belakang...laju tetap laju.

mileage 136km. total riding time 5hr 17min. average 26km/h.

Kul 6pm pi berendam kat Bukit Jalil pool. Ni semua idea Bacin. Saiful pun join sekali.

Yesterday lari dgn Saiful kat Lake Garden...buat Double Hill...time 54min je. Rasa nak tercabut kaki follow Saiful. Apa pun....Best! Sebelum start lari...Eh..Eh...jumpa Jaja laaa. hehehehe

Abang IM tukar tiub tayar ke?Aduh kali ni tayar depan pulak buat hal.

Bee Hoon, Abu, Tauke NB Elbert, Saiful Raja Bukit

3 comments:

Saiful's Run said...

malu wei...sape kate raja bukit? penipu je tuhh

jaja said...

saiful memang laju berdesup, tu sbb dia sampai tak perasan org lain terus

er run itu adalah secret training ye :p hihi. aku rindu giler kat double hill.

54mnts sungguh laju for double hill. weh kaki ko tak sakit ke, selasa kayuh, rabu lari, pi swimmm laaa, kasi cover sket muscle tu

bola2api said...

apa semua orang secret training nih??!!! !@$&($#@&^&(#@&^$(

aku tengah malas gila ni hehe