Tuesday, July 15, 2008

159.2km in 5:01:22

Ah Tey....my very good friend....Bila boleh I belanja U makan ni?
Sifu....Thank you for all pictures
Please visit to www.pmtey.multiply.comTakut
Belasah je

Gambar kawan kawan
Eh...eh...Cik Aini Bola2 Api
Ni dia gambar Dr Azman
Mac
Cam kenal
Memang kenal
Uncle ni macam pernah training sama
Bro ni.....tak kenal....hehehhe
Cuba cari siapa yg senyum lebih?
Gaya champion
Wah laju nye awek ni...mana Le Tua
Belakang Jaja.....
Jaja lagi
Wendy Ipoh mali
Aaaaaaaa.....tutup le mulut tu Mac
Dah habis
Weny n Stupe yg power
Ironman member
My beloved Sayang n Darling

Gambar tak best
Perut tu kena adjust lagi

Gambar paling Best
Memang best

11 comments:

bola2api said...

5 jam tuh.. gilak

Abu Soffian said...

Pecah perut....tapi tak slim jugak

Lonely Paul said...

Hello

Fairuz said...

abiyan power la....

Ally-acin said...

fuhyoooooooooo.. laju siol (tu "tak training" tu)
emmmm.. apa lu buat kat TBB 3-4 kali seminggu ek? hihihi..

Azman said...

Dalam gambar tu aku dgn Mac macam anak beranak la. Style sama je. Haha.

Saiful Kodi said...

congrat!! rase2 nye sebab perut tu la yang buat jadi power tu

Fairuz said...

abiyan, dah bersedia nak buat pr hujung minggu ni..?

KOOKY KASH said...

Hi Abu soffian! just reading your blog. So jealous I tengok korang semua having fun! well done on your ride. Syabas!

kev said...

160km macam senang only to you. Bro memang power lah.

Chief Kutu said...

Abu Power memang Power....yang uncle pakai hijau ia lah Bahari (KTMB) & uncle yang glamour tu (yang senyum selalu tu) nanti nak baling botol! Tapi nak baling macam mana, hang dah sampai, aku baru kat Kuala lagi!
Tapi "perut-power" memang sama!
Well Done brudder & very proud of u.