Monday, April 28, 2008

I running slow

Last year....PJ Half Marathon
21km in 2:11:16 PR!!

SUNDAY 27.4.2008

This year....Klang Half Marathon
21.3km in 2:00:38 PR!!!
Emmmm.....still need improvement

Saturday 26.4.2008
First time training with Daniel TBB......Best jugak.
Maybe lepas ni every Saturday training with TBB lah.......
Plan....May 3rd....Bike n run with Daniel TBB. Come n join us!!!
Tayar Fairuz puncture la pulak....bestnyer Daniel give some help
Daniel's bike.....IM Langkawi 2008 12hrs 31min je
Alex's bike
Jason's bike
AbuPower

9 comments:

Belacak said...

Bro... camne nak juin?

Abu Soffian said...

Bro....Sabtu ni bawak le kasut lari sekali. Start kayuh 7.30am

zulhassan said...

semakin laju nampaknya, bagus2.suruh saiful turunkan ilmu dia kat ko Abu!

zulhassan said...

ooo gambar uncle tu macam tak puas hati je dengan ko hahahahha.... ko ada kacau anak dara dia ke masa lari?

Saiful Kodi said...

pulamak...abu power dah join Team TBB!! cantek baju!!! dapat free ker?hehe

Abu Soffian said...

Zul: Saiful tu sememangnya Mentor aku n pasal uncle tu...hahaha maybe dia angin kat aku pasal race tu medal terhad je...pulak tu aku tak sepatutnya lari dlm category dia.

Mentorku Saiful: Hajat dihati je...tapi apakan daya...belum power lagi

Fairuz said...

congratulation on ur progress, i'm proud of u bro abu...

Belacak said...

Err bro...

Gua nak tau kat mana meeting point. Gua akan pindah KL 12 May ni.

errr konpius den.... namo den Shaiful gak!

bola2api said...

"Daniel's bike.....IM Langkawi 2008 12hrs 31min je"

JE ?? JE?? hahahahhahahahha

bike kau yg mana lak?? tak amik gambo?