Monday, December 10, 2007

Mission completed

6.30am from Puchong
Murah...murah
Hehehehe...berdebar debar
After 2hrs30min kayuh....at Tanjung Malim
Woi...sms kat sapa tu?
Lagi 30km nak sampai Ipoh
Sikit lagi nak sampai....
Fuhhhhhh......Saiful RAJA BUKIT
Memang BEST
Saturday
Kayuhan maut......Kuala Lumpur to Ipoh
205.56km in total riding time 7hrs 38min
Average speed 26.9km/h
Average cad. 86
(180km in 6hrs 45min)

Started 8.00am from Selayang Pasar Borong....
5 times stop for breakfast....2 times toilet.....lunch n refilled.
Arrived Ipoh at 5.05pm.

PUAS GILER.......

16 comments:

The Eraser said...

pergh ... tu aku punya fream ride jugak la ... Well Done! Tabik Spring ...

Azman said...

Lepas ni raya boleh le balik kayuh basikal. Hihihi.

Dancing Ciken said...

nak mampuih aku baca report hang

zebrallini said...

OI NAK MAMPOS?!!

Abu Soffian said...

Yahoo...pas ni dah boleh training kayuh setiap hari sabtu ngan superstar2...hehehehehe

Ara Boy said...

Cayalah Bro...

Juliana Ali said...

wa,,,, and how did u come back ?

neeza said...

oit oit! siot tak kejut aku on the way. kalau tak bole ikut sekerat jln~

Ally-acin said...

perghhhhh... laju tuuuu..

KP said...

Abu,

Saturday 15k or double hill @ 6am or 6.30am, okie?

ex-sony said...

fuh....pian
kalau tiap2 bulan kau buat mission camni...sure tahun depan ironman langkawi....good luck man...

zam

zulhassan said...

powerr....tu...

bola2api said...

hahaha.. muka abu mcm nak campak beskal jer :P

well done boys. kenapa tak sambung jer kayuh sampai sungai petani? padang besar ker ? hehehhe

Wendy said...

woit tak bgtau pon cycle to ipoh. aku bleh ikut korang cycling back haha

aharis said...

Terrer hangpa!! Balik dgn apa plak lepaih tu?

Diaz said...

Power seh hang pian